Summa sidvisningar

2013-01-15

Idrottsgalan

Kan inte säga att jag satt klistrad vid TV:n under galan igår men jag såg ändå så pass mycket för att skriva en liten lista om det. Här kommer fem korta kommentarer om gårdagens gala.
1.       Många skämt är sjukt usla. När de zoomar in på publiken och ingen ens drar på smilbanden så vet man att skämten inte är så roliga och det hände överraskande ofta igår.
2.       Rikard Olsson hade ingen bra dag igår kändes det som. Han verkade nervös och sen var väl inte hans manus det bästa heller.
3.       Bra vinnare. Tyckte nog att juryn var mer eller mindre rätt ute vid alla priser. Det var väl kanske handbollslandslaget som hade lite dålig utdelning. De gjorde verkligen en prestation som tog OS-silvret helt otippat efter ganska många år utan framgångar.
4.       Jerringpriset är folkets pris och det är ju fint men jag tycker att det minskar lite i värde för varje år som går. Det började på Magdalena Forsbergs tid när hon fick det varje år och har sen fortsatt med att de mest folkkära har vunnit, och inte de som gjort den bästa prestationen för året. Det är lite synd tycker jag.
5.       Hockeyn står inte högt i kurs. Att inte juniorkronorna vann nåt pris var helt rätt oavsett vad alla hockeyfreaks säger, eftersom dom är just juniorer, men att inte Henrik Lundqvist inte ens är nominerad till nånting är bara konstigt. Det har ju varit samma sak med Lidström och bröderna Sedin för att bara ta två exempel från de senaste åren.


Det var allt för idag, tillbaks imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar