Summa sidvisningar

2014-04-12

Tung torsk

För andra året i rad så blev det inget SM-guld till Storvreta. Självklart ett stort misslyckande för det laget som har ett lag fullt av landslagsspelare och ett lag som har värvat storspelare varje år. Nu var det väl mer små detaljer som avgjorde i år men ändå, det känns som om Falun tagit över. Här kommer några saker som jag tycker att Storvreta bör göra.
1. Ny tränare. Jäderlund har inte gjort det dåligt men två missar med detta lag är inte godkänt.
2. Låt de unga få chansen. Jag är väldigt mycket emot det här snacket att man ska ta in unga bara för saken skull men det behövs mer ungt hungrigt blod i laget och de måste få spela.
3. Ny förstafemma. Dom är fortfarande grymma men de släpper in lite för mycket mål och Kohonen/Öhman börjar bli gamla. Låt några andra få chansen och ta ansvar, låt Kohonen ta ansvar för en andrafemma istället.
4. Träna på ödmjukhet. det är lite för mycket snack på vissa om hur bra de är. Ligga lågt kan vara ett bättre sätt ibland.
5. Tunnare trupp. det känns som om laget har haft för många bra spelare som sitter på bänken och knappt får spela alls. det är aldrig bra för ett lag.

Två dagar kvar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar