Summa sidvisningar

2014-03-09

Igång igen

Ja! nu är söndagskvällarna räddade igen. Mästarnas mästare är igång igen och jag kommer självklart att kolla. Det spelar ingen roll att det är samma upplägg med filmer. tävlingar och nattduellen. Det är ju ändå alltid nya sportprofiler som är med som alltid har intressanta historier att berätta. Första avsnittet idag kändes bra. En del tugg mellan deltagarna och det verkar vara ganska avslappnande vilket är en förutsättning för att det ska bli bra. Här är några av de idrottare som jag har högst förväntningar på i år.

1. Lars Frölander. Simmaren med den evighetslånga karriären blir kul att se hur formen är. Ska också bli spännande att höra han berätta hur man kombinerar simkarriär med klorallergi.
2. Kajsa Bergqvist. En av min absoluta favoriter i Sportsverige och säkert en utmanare till segern här.
3. Anna Olsson. En av våra allra bästa skidåkare innan Kalla. Har tagit både OS och VM-medaljer och verkar väldigt sympatisk.
4. Christian Olsson. Borde ju fortfarande vara i bra form med tanke på att han ganska nyss la av. Ska bli kul att höra vad han har att säga om alla skador som förstörde det som kunde ha varit en mer än enastående karriär.
5. Tommy Söderström. En bohem i hockeyvärlden om brydde sig mer om annat i livet än bara hockeyn. har säkert ett eller annat ess i rockärmen..

Tack för mig!

1 kommentar:

  1. Vi i Bertis kommer också att följa detta med intresse. Oh, så vackert landskap de får tävla i!

    SvaraRadera