Summa sidvisningar

2013-06-22

Astrid Lindgrens värld

Skulle ha skrivit detta när vi kom hem från våran minisemester men annat kom före. Vi tillbringade två dagar under veckan i Vimmerby på Astrid Lindgrens värld. Hade hört mycket om detta innan och nästan alla man pratat med har varit positiva till upplevelsen där och jag kan säga att vi blev inte besvikna. Det var två härliga dagar. För er som inte varit där kommer här en liten kort lista om varför man bör åka dit..

1. Miljöerna. Allt är otroligt snyggt uppbyggt efter hur det ser ut i filmer, TV-serier och böcker. I vissa miljöer så känns det som om man är mitt i det hela.
2. Showerna. Många av de uppträdanden vi såg var otroligt proffisga och välgjorda och de barn som spelade rollerna som Emil och Ida var väldigt duktiga.
3. Maten. Allt var gjort från grunden, inga billiga halvfabrikat som det brukar vara på alla sådana här ställen.
4. Shoperna. Jag gillar egentligen inte att handla men här fanns det mycket kul. Kläder och andra utstyrslar från alla böcker, en bokhandel som hade alla möjliga böcker och mycket annat skoj.
5. Passar alla åldrar. Konrad 2 år tyckte det var kul att springa runt i alla miniatyrhus, Sigrid 4 år tyckte det var kul att kolla på alla uppträdanden och prata med alla figurerna och vi vuxna var imponerade över hur väl organiserat allt var. det passade verkligen alla.

Det var allt för idag. tack och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar