Summa sidvisningar

2011-11-02

Vilken konstellation är bäst

Den eviga frågan, vilka är bäst. I detta inlägg så ska jag ranka vem eller vilka som är bäst i de olika formationer av per och Maries olika projekt. Ja det blev en konstig mening, jag vet, men ni forstår snart hur det hela hänger ihop. För att inte böka till det ännu mer, här kommer listan!

1. Gyllene Tider. Kommer alltid att vara Sveriges bästa popband genom tiderna. De första skivorna är bäst(vad har man hört det förut..) men de har hållt hög klass i alla år. Hoppas hoppas att det kommer nån mer ny skiva innan de fyller 60..
2. Roxette. Flest hits men också en del djupdykningar under deras monsterlånga karriär.
3. Per solo. De första lite lugna skivorna är super, comebackskivan "Mazarin" var ju full av hits, sen har det gått lite nedåt.
4. Marie solo. Sjunger som bäst på de första egna skivorna som är fyllda med lite bortglömda mästerverk. Liten parentes är hennes och Eldkvarns ..Trasiga skor som är helt sjukt bra.
5. Son of a plumber. Gessles sidoprojekt där den ljuvliga Helena Josefsson fick ganska stor plats. Skulle vara lite mer experimentell musik men det låter verkligen Gessle, men lite sämre än det vanliga..

Imorgon, en kort recension och en ny roxetteinspirerad lista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar