Summa sidvisningar

2011-11-01

roxette, de okända "hitsen"

Idag fortsätter nedräkningen till torsdagens konsert med att ranka de bästa av de låtar som inte släpps som singlar. I stort sett tycker jag att det är rätt singlar som släppts från albumen, i vissa fall så har det ju varit så många hits på skivorna att man omöjligen kan ha släppt alla på singel, t.ex. från Joyride kom det fem singlar och det kunde säkert släppts fem till som blivit hits. Hur som helst, här kommer min lista!

1. Things will never be the same, Joyride. En lysande låt med gitarrplinkande intro. Halvlugn på skiva. Live görs den som en ballad. Har spelats under den pågående turnén, får se om den dyker upp på torsdag.
2. Crush on you, Have a nice day. Introolåten till den skivan. En härligt ösig popsång med Per som sjunger versen och Marie på refrängen.
3. The rain, Tourism. Min favoritlåt från denna skiva. Lugn och finstämd
4. So far away, Pearls of passion. En av de tidigaste låtarna. Hette Som i en dröm på svenska som du sjöngs av Gessle.. Sjöngs sen in av Marie till den första skivan. Hennes sång är otroligt bra i denna låt.
5. Sleeping singel, Look sharp. En av de låtarna på denna skiva som fortfarande håller bra, trots att 80-talet skiner igenom ordentligt. Skönt komp på denna låt.

Imorgon (förhoppningsvis) en ny lista på detta tema!

1 kommentar: