Summa sidvisningar

2013-07-22

Att komma hem

Nu i natt var vi hemma igen efter nästan två veckors ligan i Leksand. Även om det är några veckor kvar till jobbet kallar så blir direkt en massa måsten som ska genomföras. Inte alltid så kul men jag tycker ändå alltid att det är skönt att komma hem. Här kommer några skäl till det!
1. Sova i sin egen säng. Få saker är så sköna som att krypa ner i sin egen säng efter nån vecka borta.
2. Kolla vad som hänt i trädgården. Vad har växt (mest ogräs oftast..) hur mår gräset, det finns mycket kul att kolla upp när man kommer hem.
3. Sitta i sitt eget soffhörn. Det är så skönt at komme hem och sätta sig i soffan i favorithörnet och zappa lite på TV:n.
4. Ha en full utrustad garberob. Även om klädslen på sommaren är lite mer lätt än resten av året så tycker jag att det är jobbigt när man är borta och det redan efter några dagar känn som om både strumpor och kallingar är slut. Mycket bättre när man är hemma och har allt på plats.
5. Kunna tvätta ordentligt. Nu när vi har varit i Leksand så finns det faktiskt möjlighet att tvätta då det finns en antik liten maskin. Men med två småbarn hemma så är det så skönt att kunna tvätta ordentligt. Lyx som man kanske inte uppsakattar tillräckligt mycket.

Tack för idag!

1 kommentar:

  1. Gräsmattan och resten av trädgården är väldigt fin. Den har karaktär genom alla stora träd också. Härligt!

    SvaraRadera