Summa sidvisningar

2013-07-28

helgen

Puh vilken helg. Ful fart från fredag lunch när vi kom upp till Leksand fram till söndag kväll när vi satte oss i vår halvtrasiga bil för en nervös resa hem till Uppsala. Vi kom, som tur va, hem lyckligt ochkan sammanfatta helgen som mycket lyckad. Här kommer höjdpunkterna.

1. Bröllopsfesten. Det var en av de roligastebröllpopsmiddagar/fester som jag varit på. Bra tal, rolig och bra underhållning, god mat, ett trevligt liveband. Perfekt!
2. Vädret. Varmt och sol vilket har gjort helgen extra bra. Det har blivit en hel del bad och du är pappan nöjd.
3. Barnen. Sigrid var lysande som brudnäbb. Konrad såg gullig ut i sin Leksandsdräkt. de har varit glada och roliga (nästan) hela helgen.
4. Släktträff. Eftersom Kalle var snäll nog att bjuda hela vår ganska så tjocka släkt så fick jag träffa i stor del av kusinskaran och vi ses verkligen inte ofta. Det är trevligt när det väl sker och speciellt under sådana här former.
5. Kändisspan. På vårt stughotell så bodde ett gäng avdankade fotbollshjältar som Ruben Svensson, Pontus Kåmark och coach Tommy Svensson. Dom var där för nån slags jubileumsmatch. Snackade lite med Kåmark och det visade sig vara en trevlig prick som bjöd in mig på fest. Tyvärr så krockade det med bröllopet...
6. Inga kaffedrinkar serverades, tackar!

Ok nu är det inte långt kvar till plikten kallar igen men nästa vecka så ska det fortfarande sommarnjutas!!!

1 kommentar:

  1. Det nygifta paret ger dagens lista dagens ros!

    SvaraRadera