Summa sidvisningar

2013-07-21

några reflektioner

Gårdagens konsert med Gessle och co. var lyckad. Var lite annorlunda nu när barnen var med. Efter typ en timme gav de upp och då kunde jag ta mig fram närmast scen och hoppa lite :-) Här kommer några reflektioner från kvällen.

1. Hitsen. De kör verkligen en publikfriande spellista. Ingen av de stora låtarna lämnas utanför och ingen blir besviken.
2. Showen. Gessle kör med samma poser, samma allsång och samma kommentarer som han alltid gjort. Lite trist men samtidigt skönt för en sån som mig som gillar invanda saker.
3. Bandet. Tycker att dom lät bättre än någonsin, ruggigt tight och bra samspel mellan gubbarna ( ja 50+, då är man gubbe)
4. Nya låtarna. Trots punkt nummer 1 så var det lite trist att de inte körde mer från nya skivan. Jag gillar den mycket och bara tre spår därifrån var lite snålt speciellt när de la in lite märkliga lät väl i mitten av showen.
5. Publiken. Kul att se att alla från 4 år (Sigrid) upp till pensionärer sjöng med och var glada. Dom har verkligen lyckats fånga publik i alla åldrar.

Just det Filip&Fredrik hade gjort introfilmen innan dom gick upp på scen, det var coolt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar