Summa sidvisningar

2011-10-14

Robinson

Av någon anledning så har jag inte riktigt kommit in i årets säsong av Robinson. Brukar nästan alltid fastna annars och har sett alla säsonger utom den som gick på TV3 när det var varje dag (och den där när några c-kändisar var med). Såg lite på slutet igår och det verkar som det är en riktigt tuff säsong med uselt väder och riktigt lite mat. Deltagarna ser verkligen slitna ut.. Eftersom jag inte sett knappt nåt så har jag ingen favorit men han som åkte hem i gårdagens program verkar ha varit en rätt trist typ, skönt att slippa sånna. Idag så tänkte jag ranka några av deltagarna från tidigare år som man verkligen kommer ihåg..

1. Martin Melin 1997. Den första segraren. Har hållt sig, mer eller mindre, i ramljuset sen dess. En värdig vinnare det första året när de inte hade lärt sig det där med pakterna..
2. Herman Nikolic 1998. En riktig latmask som alltid hade dräpande kommentarer till lagmedlemmar och motståndare..
3. Leif Svensson 2002. Ett riktigt orginal som gled runt i en Sverigetröja under hela tiden på ön. Gjorde egna upptäcksfärder där han bl.a. samlade på sig en massa skrot..
4. Freddy Lund 2000. En dryg person som alltid hade en åsikt om allt. Gjorde den "internationella nödsignalen" när han hamnade ute på havet på nån flotte. Ingen hade nån lust att rädda honom...
5. Robban Andersson 1999. han gjorde ju bort sig åtskilliga gånger efter hans första framträdande i Robinson. Men under detta år så var han oftast jävligt rolig och hela hans lag var anledningen till att man följde serien detta år. Hade en oförglömlig middag med Lisa Knapp.

Ny lista när jag hinner..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar