Summa sidvisningar

2011-12-26

Årets TV

Ja nu kommer en årslista igen. Idag så tänkte jag ranka de TV-program som jag gillat bäst under året. Egentligen borde man väl dela upp det i olika kategorier, som dokusåpa, serie, dokumentär etc.. men det orkar jag inte utan jag kör bara på de fem programmen som varit bäst helt enkelt!

1. Vinterstudion. André Pops har dominerat ännu en vinter och bjudit på all vintersport värt namnet. Tänk att det var inte så himlans många år sen som det bara sändes VM och ett fåtal världscupstävlingar på SVT och man fick hålla till godo med Eurosports engelska okunniga (men ganska roliga) kommentatorer. Extra kul med vintersatsningen är alla reportage runt tävlingarna som oftast hållit väldigt hög nivå.
2. Mästarnas mästare. Inte lika bra som säsongen innan (den med Sjöberg Holm, Brolin m.fl) men ändå det överlägset bästa "kändisprogrammet" på svensk TV. Snacket och det sociala spelet mellan deltagarna är minst lika viktigt som tävlingarna.
3. Desperate housewives. Bästa serien är inne på slutspurten efter åtta säsongen då tisdagarna i tv-soffan har varit ett måste. Kommer att bli ett stort tomrum när den försvinner från TV-tablån. Hoppas att femman köper in nån ny serie som man kan följa.
4. Filip&Fredrik. Dom måste ALLTID vara med på en sån här lista. 2011 har de kört Nittileaks, Breaking news och Vem kan slå... Alla tre har bjudit på stor underhållning. Nästa år kommer programmet Får vi följa med. Det verkar skitroligt!
5. Sveriges mästerkock. En överraskning. Amatörer som tävlar i matlagning. Kul utmaningar och lagom hårda domare. Även den amerikanska varianten med G.Ramsey har sänts under året.

Ny lista imorgon förhoppningsvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar