Summa sidvisningar

2013-10-04

Följa hockey

Nu så här i början på SHL (hatar fortfarande den förkortningen) så följer jag Leksand slaviskt. Det är väl lite nyhetens behag efter sju år nere i skiten. Kan inte tänka mig att jag kommer vara nervös och följa med när det är omgång 29 eller 41... Sen kommer det garanterat att bli spännande igen på slutet, det verkar ju bli en sjukt jämn serie. Leksands turné i Norrland visade det med eftertryck. De spelade de kanske två svåraste bortamatcherna i serien men lyckades, som nederlagstippad nykomling, nästan plocka poäng i båda fighterna.
Hur som helst så finns det olika sätt att följa dessa matcher och jag ska idag lista de fem bästa sätten.
1. Live. Det klart bästa sättet. Stämningen, ljuden och spänningen är klart bäst om man är på plats.
2. TV eller dator. Har man inte möjlighet att kolla matchen liva så gäller det att ha en tv-kanal som sänder eller kunna se matchen streamad.
3. Liveuppdate. Leksands matcher har suverän liveuppdatering på dt.se. Även om det inte är några bilder alls så är det ett grymt spännande sett att se matcherna.
4. radiosporten. Bra såklart men det känns jobbigt när man inte full koll hela tiden. Varje gång man hör måljingeln så blir man ju supernervös..
5. texttv. Det bästa alternativet förr. Funkar ok nu om man bara vill veta om målen men oftast så vill man ju ha så mycket mer detaljerat och då är det andra som har bättre service!

Tack för idag, trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar