Summa sidvisningar

2013-08-25

Angles Bermudez Svankvist

Jag kan ärligt säga att jag hade aldrig hört detta namn innan i torsdags eller när det nu var denna skandal uppdagades. För er som levt på Mars den senaste helgen.. Denna dam är, eller var, generaldirektör för arbetsförmedlningen när det uppdagades att hon hade haft en mobilräkning på över 300000 kr de senaste 18 månaderna. det skyllde hon  på dataroaming utomlands. Sen kom det fram att hon hade en del tvivelaktiga resturang och hotelnotor också men säg vilken hotshot som inte har det.. Men jag fastande lite vid det där med mobilräkningen och har kommit fram till följande..
1. Att surfa utomlands är dyrt och det är ingen nyhet. Är man generaldirektör för en sån stor organisation så borde man ha koll på det.
2. Borde det inte kommit upp nån slags varning när den första räkningen kom att här står inte allt rätt till. Att det fick fortsätta i 1 1/2 år är obegripligt.
3. Konstigt abonnemang. Kan inget om företagsabonnemang men hon måste haft det allra sämsta. det brukar vara ganska mycket surftid och fria samtal som ingår.. Om inte så borde det funnits nån spärr n'r det blev för dyrt.
4. Kommentarerna efteråt var också märkliga. Istället för att bara erkänna att hon slarvat(lånat ut telefonen till dotter och man) och använt telefonen till fel saker så skyllde hon ifrån sig på allt och alla andra.
5. Har man 142000 i lön så kanske det inte måste ingå fri telefon. Betalar man själv så kanske man har bättre koll på vad allt kostar..

Imorgon är det ny vecka igen och det kommer bloggas om hockey, TV. Förhoppningsvis dröjer sammanfattningen av sommaren ytterligare en stund..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar