Summa sidvisningar

2013-08-26

snart dags för...

SHL som det nu töntigt heter. För mig är det elitserien och det är där Leksand kommer att hålla till för första gången på länge och jag är full av tillförsikt. jag tror att det kommer bli en toppensäsong. Eller toppen.. det blir iaf nytt kontrakt utan kvalspel. Här är fem bra anledningar till det!

1. Leksandsanda. Många i laget verkar ha hjärtat på rätt ställe. Även om de inte är leksingar från början verkar de vilja offra allt för laget och kämpa till sista blodsdroppen.
2. Jämn trupp. Truppen saknar de riktiga storstjärnorna men det är en trupp där det är jämnt och alla kan vara med och bidra. Ingen kedja kommer att göra bort sig.
3. Bra målisar. För första gången har laget två bra rätt unga utvecklingsbara målvakter, Joel Gistedt och Oscar Alsenfeldt. Båda kommer att kunna bidra till segrar under säsongen.
4. Vinnarkultur. Ok laget har inte varit uppe i eliten på länge men i Allsvenskan så har det vunnits mest hela tiden och det är bra att ha med sig in i elitspelet.
5. Tommy Salo. En sportchef på listan? Ja om han heter Salo. Har gjort allt rätt sen han kom till klubben. Tar obekväma beslut men står alltid för dem. Kommer säkert att kunna värva lite under säsongen.

Så, det var allt för ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar