Summa sidvisningar

2013-08-20

hollywoodfruarna

Kan inte hjälpa det, men det är sjukt lätt att fastna framför Svenska hollywoodfruar. Tanterna är ju så sjuka på olika sätt. det har jag varit en del olika som varit med sen premiären och bara för att fräscha upp minnet, här är de som varit allra märkligast.

1. Gunilla Persson. En av dem som fortfarande är med. Polisanmäler hemhjälpen som vill ha betalt, skickar stackars dottern på talangtävlingar fast hon saknar talang, skäller ut en stackars tjej som ska hjälpa hennes mamma, spelar in värdelösa videosar med dottern. Hon är totalt skruvad.
2. Anna Anka. Den som gjorde att programmet fick så stora rubriker. Var gift med Paul Anka då när hon var med. Sa alltid vad hon tyckte och tänkte.
3. Agnes Nicole-Winter. Tydligen filmproducent men det enda filmklippet man fick se var från en film som Sigrid hade kunnat göra bättre. Spelade även in en singel som lät sjukt illa. Här snackar vi noll verklighetsuppfattning.
4. Maria Montazami. Egentligen inte så märklig eller galen bara härligt flummig med sin tofssamling och sina egna filosofiska funderingar.
5. Isabell Adrian. Gift med SHM:s Steve Angelo. Skröt mycket om hur fint hus de hade och hur duktig hon var som konstnär. Själv tyckte jag att hennes "konst" var sådär om ska vara vänlig.

Tack för idag, mer inlägg senare i veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar