Summa sidvisningar

2012-12-02

december

Tänk att man överlevde november ytterligare ett år. Det känns omöjligt innan men sen så står man ändå där första december med hopp om livet och att det snart går mot ljusare tider, underbart!! Vad händer då i december, Ja ganska mycket. Här kommer ett litet axplock

1. Konrads dop. Äntligen är det dags för den lille stackaren att få döpas. Vi har helt enkelt inte orkat förrän nu. Och vi orkar knappt nu heller så vi kör bara med de allra närmaste. Även om ingen av oss är jättetroende så känns det viktigt att han blir döpt.. Nästa helg är det dags!
2. Lucia. det blir Konrads debut i luciatåget. Sigrid har kört ett, för två år sen så hon kommer nog inte ihåg så mycket. Ska bli kul att se och höra när de framför sina sånger. Sen är min klass en av två klasser som tar hand om skolans Lucia. Där känns det mest jobbigt, som en stor jobbig grej som man bara vill ha gjord och avslutad!
3. Jullov. Även om ledigheten denna gång är sjukt kort så ska det såklart bli skönt att vara ledig och hinna umgås med familjen i lite lugnare former än vardagens vanligtvis stressiga tillvaro.
4. Julafton. Sigrid har laddat i flera månader. Hon tror stenhårt på tomten så det kommer att bli kul att se hennes reaktion. Konrad är nog noll koll så vi får väl se om han blir rädd..
5. Utgång. Är ju typ aldrig ute nuförtiden men i mellandagarna tänkte jag försöka dra ihop nåt. Hoppas att det blir några som vill hänga på.

Ja det var allt för denna vecka. Nästa vecka kommer nya underbara listor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar