Summa sidvisningar

2012-12-05

Ja herre gud

Vilket snöande det har varit idag. Det brukar ju bli så här med något års mellanrum, var det inte 2009 som det kom så här sjukt mycket snö på en gång. Hur som helst så är det ganska mysigt men jobbigt när man ska ut på vägarna och väldigt jobbigt när all snö ska skottas.. Här kommer fem tydliga tecken på att det kanske har kommit lite väl mycket snö..

1. Flera skottningar per dag. Förra vintern tror jag att jag skottade sammanlagt typ tre gånger. Det hade behövts tre gånger bara nu under kvällen. Ok att det blir ett rejält träningspass men ett pass räcker faktiskt, speciellt när snoret rinner och huvudet bultar.
2. Alla kör i 40 km/h. Det går låångsamt på vägarna. Ja det är ju bra och skitviktigt att alla tar det lugnt men de gånger vägen är bar och det är tomt framför så kan man faktiskt gasa på lite.
3. Alla tåg ställs in. Ok det behöver ju inte var så mycket snö för det, det räcker ofta med att det är kallare en -5 grader för att tågen ska strejka men idag verkar det ha varit extremt, fyra timmar för att ta sig till Stockholm, muntert..
4. Alla kommenterar på Facebook. 99% av alla inlägg handlar om snön, skulle uppskatta att det är typ 50/50 i uppskattning/hat vad det gäller det som faller från himlen. Sen har vi också de som kommenterar alla som kommenterar snön, det är ganska så underhållande.
5. Idrottsevenemang ställs in. Det är ju kanske det allra värsta med snön. Sirius bandymatch idag t.ex blev skjuten på framtiden. Så kan vi ju inte ha det..

Tack för idag, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar