Summa sidvisningar

2013-11-09

melodifestival 2014

De senaste dagarna har kvällstidningarnas nöjessidor skrivit om nästa års melodifestival. I slutet på månaden meddelas vilka artister som ska vara med men som vanligt har tidningarna sina "säkra källor" som vet vilka som ska vara med och då gärna meddelar det till tidningarna. Det kanske är bossen Björkman själv som gör det för att skapa uppmärksamhet.. Hur som helst så såg artistlistan klart intressant ut jämfört med de senaste åren. Här är fem som kommer skapa uppmärksamhet!

1. Dr. Alban. Gubben är väl snart 60 men kan han bara göra en låt dom är hälften så bra som it's my life eller no coke så lär det bli succé.
2. Elena Paparizou. Vann Eurovision 2005 för Grekland men ska nu satsa på den svenska varianten. Sjunger bra, ser brås ut och brukar göra jävligt bra poplåtar. Ska bli att se och höra henne.
3. Linda Bengtzing. Ingen personlig favorit men Bengtzing håller schlagerfanan högt och det behövs att några sånna finns kvar och håller den gamla traditionen vid liv.
4. Cajsa Stina Åkerström. Den underbara vissångerskan borde passa här om hon får en bra låt. Hon är ju en utmärkt sångerska.
5.Yohio. Bäst förra året, får en ny chans i år. Med en lika bra låt så kanske  han kan vinna. Fans som röstar finns ju IAF.

Det var allt för idag. Tack o godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar