Summa sidvisningar

2013-11-24

reflektioner

Det blev ett trevligt dygn borta från familjen med hockey, lite tv-spel, några öl, och en hel del bra snack. Trevligt! Hockeyn var ju huvudnumret på trippen och det blev en jämn, spännande och rätt ok match för att vara mitt i serielunken, Här kommer några reflektioner..

1. Hockey ska ses live. har skrivit det förr men det är så otroligt mycket roligare att se matcherna på riktigt jämfört med att följa med på TV. Det är fart och fläkt och stämning.
2. Leksand har bästa klacken. Jäklar vilket ös det var p åklacken, speciellt i tredje perioden när det var som mest spännande. De sjöng och de gjorde det högt och mycket, hela matchen lång.
3. Sittplats är ändå skönt. När man börjar närma sig 40 så är det skönt att sitta ner i 2 1/2 timme. Tror jag undviker ståplats i fortsättningen också.
4. Pauserna är för långa. 18 minuter måste man vänta *2 periodpauser. Trist, jobbigt och, enligt mig, onödigt. Så lång tid kan det inte behövas för att spola isen och snacka lite taktik.
5. Leksand 'r grymma i år. Återigen så lyckades Leksand kriga och kämpa till sig en seger. de ligger just nu trea i serien. Det är långt kvar men det ser riktigt bra ut!

Nästa vecka ska blogga om Julen, Julkalendrar och annat som sig bör nu när december snart är här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar