Summa sidvisningar

2014-01-31

Kongo-Kim

Ja så här sent på fredagskvällen så blir kvällens lista given. Kim Källström till Arsenal, vem f-n hade kunnat gissa det, helt sjukt. Ja så då måste jag väl bara lista lite andra svenska överraskande övergångar.

1. David Elm Kalmar- Fulham. Den minst berömda Elmen fick plötsligt chansen i England och fick faktiskt spela lite och gjorde nåt mål innan han vände hem igen. En väldigt stor överraskning.
2. Daniel Moberg-Karlsson Göteborg-Sunderland. Vilket klipp för Håkan Mild, en kille som knappt platsade i allsvenskan såldes till PL för flera miljoner. Platsade inte och är nu utlånad till Skottland.
3. Mathias Ranegie. Malmö- UdineseOk han gjorde en massa mål i allsvenskan under några år men att han som 28 åring skulle gå till ett ganska bra lag i serie A var en surprise. Sen gick det ju inte så bra vilket kanske inte var helt överraskande om man tänker på skillnaden mellan ligorna. Var är han nu????
4. Zlatan Milan-PSG. Alltså Zlatan har ju bytt klubb några gånger och denna var ju kanske den mest sensationella. Í milan hade han dominerat, laget var i toppen och de kändes som om de skulle fortsätta satsa men den fanns tydligen inga pengar kvar i klubben så en flytt var bästa alternativet.
5. Jesper Blomqvist Göteborg-Milan. Tänk er tanken idag, en svensk mittfältare som knappt är ordinarie i landslaget (men sjukt bra i klubblaget) går direkt till en av Europas bästa klubbar, Det låter som en utopi idag men var faktiskt sanningen 1996 när Jeppe tog steget till Italien!!

Tack, det var allt för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar