Summa sidvisningar

2014-01-14

reflektioner från gårdagen

Måste väl skriva lite om idrottsgalan som jag faktiskt följde hyffsat intensivt. Den var väl ungefär som förväntat vad det gäller vinnare och underhållning. Här kommer några reflektioner

1. Bra programlederi. har alltid gillat Rikard Olsson och en sån här sändning passar honom perfekt. En lagom dos av seriöst blandat med en hel del skämt.
2. Bra att inte Zlatan vann. Såg att  många ville att Zlatan skulle ta Jerringpriset (bl.a. skrev Laul om det i Aftonbladet). Jag tyckte det var helt rätt att Stensson vann med Olsson på andra plats. Deras insatser var långt över det vanliga. Det är alltid svårt att ge priset till en individuell atlet i en lagsport tycker jag men om Zlatan leder oss till medalj i EM 2016 så kan han få priset..
3. Lite för få priser. Vill absolut inte att det blir inflation i antalet men det känns lite torftigt med en hel lång gala som har så  pass få priser. Det blir lite för mycket dötid emellan utdelningarna.
4. Satsa på underhållningen och musiken. Kan tänka mig att SVT inte vill spräcka budgeten på några riktigt stora artister eller underhållare men det känns lite trist när de nästan alltid satsar på de säkra korten. Kul dock att Hoffmaestro fick avsluta (även om det inte är något favoritband).
5. Värdig hyllning av Frida Wallgren. Damboxning känns  inte som det hetaste i svensk sportvärld och många visste nog inte vem Frida Wallgren var innan hon åkte på sin otäcka skada, därför var den stående ovationen hon fick var riktigt fin.

Det var allt för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar