Summa sidvisningar

2012-11-23

På spåret

Nån gång per säsong av På spåret så måste man skriva ett inlägg om det. Det är ju faktiskt ett av de allra bästa underhållningsprogrammen som SVT har producerat och fast det har gått sen 80-talet så håller det än. Idag var det premiär för årets säsong och i år har jag det förstått det som att de har bjudit in gamla vinnare som ska slåss in nåt slags mästarnas mästare turnering. Spännande att se hur det slutar. Dagens lista handlar om coola och roliga deltagare som varit med i programmet under åren.

1. Björn Hellberg. var med under de första säsongerna och vann varenda år som han var med. Då fick han gå över till andra sidan och bli domare istället. Den positionen hade han till det blev programledarskifte 2009.
2. Stefan Holm. Lika tävlingsinriktad som i sin idrottskarriär. Sen självklart väldigt kunnig inom det mesta. Vann 2004 och 2006.
3. Erik och Martina Haag. en populär duo de senaste åren. Vann förra året och bjuder alltid på bra underhållning och ger ett sympatiskt intryck.
4. Hoa-Hoa Dahlgren. Var med i början av serien och vann första säsongen 1987. Överraskade många med sina kunskaper men har framförallt bidragit med stor humor och sjukt många dräpande kommentarer.
5. Filip&Fredrik. har varit med ett par säsonger men inte gått till nån final. Grymma på populärkultur men många andra luckor. Men bjöd ändå på bra underhållning när de var med.

Det var allt för idag. I helgen kan det bli nån vintersportlista igen kanske.. Go natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar