Summa sidvisningar

2013-02-13

Hissen

Tänkte skriva detta inlägg förra veckan men det går så trögt nu så inget som jag har tänkt blir av. Hur som helst så körde ju Filip&Fredrik igång sin nya serie hissen i förra veckan. Idén är busenkel. De plockar in två kända svenskar i en hiss och sen stannar de där i sex timmar och diskuterar allt mellan himmel och jord. De har fått en ihop en spännande mix av gäster och jag kan tänka mig att de flesta kan tänka sig att ställa upp (förutom Per Morberg, som tydligen dissade dem rejält när de försökte få med honom). Här är en lista på intressanta duos som skulle skapa intressant TV tror jag..

1. Mona Sahlin och Jimmie Åkessson. Egentligen skulle man kunna sätta vem som helst mot Jimmie och få det intressant men Mona verkar ha ett gediget hat mot Jimmie och allt vad han står för så det skulle kunna bli en riktig clash.
2. Per Gessle och Micke Syd. De har spelat ihop i Sveriges största band i många år men de verkar ständigt smågnabbas med varandra. Med sex timmer tillsammans så så kan de verkligen få chans att prata klart om allt.
3. Gunilla Persson och Jan Guillou. Den galna hollywoodfrun tillsammans med Sveriges drygaste (på ett bra sätt) man. Kan bli hur kul som helst.
4. Jonas Gardell och Glenn Hysén. Sveriges kändaste gay och en av de mest machograbbkilleaurafyllda gubben i stan(med en son som är kanske Sveriges fjärde mest kända gay) Skulle kunna bli hur intressant som helst.
5. Patrik Sjöberg och Stefan Holm. Ja jag vet att de har fart med i otaliga program tillsammans förr men inte i ett sånt här sammanhang. Här skulle de få chans att få prata klart och det finns ingen tidsgräns. Skulle kunna bli hur bra som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar