Summa sidvisningar

2013-02-02

reflektioner frän kvällen

Jag vet att det finns många som skiter helt och hållet i melodifestivalen så jag lovar att inte bara lista detta ämne den närmaste tiden..Men idag så ska jag ändå göra det och det blir några korta punkter från dagens program som avnjöts på en liten dataskärm. Funkade bra det med..
1. Danny var nervös. Ja det märktes tydligt att detta var något större än vad han gjort tidigare. Flera felsägningar blev det hon han gjorde i det stora hela ett ganska osäkert intryck. Förutom..när det var dags för
2. mellanakterna. Dans och sångnumren som var först och i mitten var riktigt bra. Kul texter och riktigt bra inövad dans. Kul! Extra krydda att proffsen Luuk och Philipsson hjälpte till också.
3. Trista skämt. Precis som på idrottsgalan för nån vecka sen så funkar många av skämten dåligt. Manusförfattarna får snäppa upp sig lite.
4. Det visuella blir allt viktigare. Se som bara gör sin låt rakt upp och ner känns nästan chanslösa nuförtiden. de ska vara fullt ös med dansare och ljus och konfetti och annat som göt att man glömmer bort den ofta ganska dåliga sången.
5. Ny nationalidol. Yohio har alla förutsättningar att bli en ny barn/ungdomsfavorit och låten var faktiskt den bästa för kvällen, utan att den för den sakens skull varit jättebra..

det var allt för ikväll, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar