Summa sidvisningar

2012-01-28

TV-våren

Många av nyheterna för TV-våren har börjat eller är på gång. Jag tänkte idag ranka det som jag tänker försöka se. Det kommer troligen inte bli så men man kan ju hoppas i alla fall.

1. Sveriges mästerkock. Har redan kört igång och det verkar bli lika bra som första säsongen. Kul matlagning och en del roliga karaktärer. Roligast hittills är Marco som är väldigt mån om att få berätta om hur bra han är och vilken koll han har på alla möjliga matlagningstekniker. Ändå så har han varit nära att åka ut båda de första avsnitten. De tre domarna(morberg, Mannerström, Aujalay) passar perfekt i sina roller, lite lagom småsura men ändå bra coacher.
2. Desperate housewives. Ja jag vet jag tjatar om denna serie, men den är ju så bra. Absolut sista sista säsongen nu och slutet kommer nog bli riktigt bra med tanke på vad de byggt upp nu under början av denna säsong nummer åtta.
3. Mästarnas mästare. Ser redan fram emot årets upplaga. Ska tydligen ha spelats in i Budapest. Tyvärr så kunde inte legenden Gunde Svan medverka men det är fullt av härliga andra legender som Slangen, Schwarz, Wiberg och Anders Järryd.
4. The firm. Ska tydligen vara en fortsättning på boken/filmen tio år senare. Det är ju ett av Grishams främsta så det kan bli riktigt bra.
5. Får vi följa med. Filip och fredriks nya program. Behövs inte sägas så mycket mer, måste ses!

Nya listor på gång!

2 kommentarer:

  1. Mats: Desperate Housewifes? Ärligt? Sitter du och myser till Sex and the city-boxarna oxå? Får nog komma över med ett sexpack bira och påminna dig om din manlighet... :o)

    SvaraRadera
  2. Nej satc är ingen favorit men DH är bra på riktigt. Om man väl börjar att följa det så går det inte att sluta. Alltid en massa loose ends som ska knytas ihop.
    Oavsett tycke så får du gärna komma över med lite bärs.

    SvaraRadera