Summa sidvisningar

2013-03-02

alla dessa chanser

Idag var det dags för den andra chansen i melodifestisvalcirkusen. En anledning till att förlänga denna tävling ytterligare en vecka. Jag har funderat lite på andra dueller man kan köra för att förlänga spektaklet ännu mer. Här kommer dom:

1. Femmorna får en ny chans. De fyra låtar som kom femma i respektive delfinal möts i dueller där den bästa låten hamnar som joker i andra chansen.
2. Utse sämsta låten. De låtar som kom sist i varje delfinal möts i dueller för att avslöja årets sämsta låt. Då kan man efter några år utse årtiondets sämsta låt.
3. Två jokrar till final. en jury som inte har hört en enda låt innan (hur nu det ska gå till) får lyssna igenom alla bidragen och där utse sina två favoriter som inte gått vidare och de får en gratisbiljett till finalen.
4. En liveomröstning på webben med alla finalkandidater. Den som får minst röster får inte vara med i finalen.
5. Veckan efter finalen så får alla 31 loosers göra upp i nån slags tävling där den som vinner får en ny chans i nästa års tävling.

Ja där har ni det, med detta schema så kan man lätt fylla 3-4 månader av tävlingar och ingen, absolut ingen skulle tröttna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar