Summa sidvisningar

2013-03-31

Nyförvärv

Det blev två bloggfria dagar egentligen utan anledning så idag kommer inlägget som egentligen skulle ha kommit i fredags. Idag så kommer jag att önska lite nyförvärv till Leksand till nästa säsong då vi återigen spelar i ELITSERIEN!!!
1.       Jesper Ollas. Ja jag vet att han skrev nytt kontrakt med brynäs men nu måste han bara komma hem till tegera igen. han är en sann Leksandshjälte och trots valet av klubb när han lämnade inte var det bästa så är han etta på min värvarlista.
2.       Johan Hedberg. En urleksing som säkert inte skulle kräva så mycket lön men som samtidigt skulle vara ett perfekt komplement till de målisar som finns i truppen.
3.       Niklas Sundström. Har aviserat att han ska sluta, har är ju ändå snart 40 år men hans polare Matias Timander kanske kan få han på andra tankar och få han spela ett par säsonger i Leksand. Han skulle definitivt platsa.
4.       Niklas Persson. Hans kontrakt i Ryssland går ut nu och flyttar han hem så står det väl mellan Leksand och linköping. Hoppas Hoppas att väljer det förstnämnda.
5.       Lars Jonsson. En av de berömda 82:orna som slog igenom i Leksand men som sen försvann och spreds över hela världen(de flesta i Gävle…). Jonsson har haft det tufft med skador och sjukdomar men blir han frisk så är han en sann Leksandskämpe och sådana kan man aldrig få för lite av..
Det var allt för idag. tack och gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar