Summa sidvisningar

2013-03-21

Mästarnas mästare säsong fem

I söndags började en ny säsong av ett av mina två-tre måsten under TV-veckan och detta har jag ju skrivit mycket om tidigare. Det kommer säkert att bli flera inlägg under säsongens gång. Årets startfält ser lite tråkigare ut än tidigare men sånt kan ju snabbt ändras. Klart är att det finns ingen supersuper stjärna som Stenis, det finns ingen trashtalker som Sjöberg och det finns ingen som jag på förhand kan se som en riktig tävlingsgalning som t.ex. Jörgen Jönsson.
Här är iaf mina favoriter i år(på förhand)
1.       Mikael Appelgren. Har efterfrågat en av de stora pingislirarna. Ska bli kul att höra hans historier från en av de största svenska idrottsepokerna.
2.       Skidskyttebrudarna. Kul att de satte Ekholm och Forsberg i samma grupp. De kan säkert hetsa varandra lite i tävlingarna.
3.       Mats Näslund. Man vet inte så mycket om hockeylirarna innan Sudden/Foppa-generationen. Näslund är säkert i bra form så det blir spännande att se.
4.       Jesper Blomqvist. En lite bortglömd spelare som hade mycket otur med skador. Proffs i bl.a. Milan och United. Hoppas han har lite anekdoter från dessa år. Har hållit igång hela tiden sen karriären slutade så han kan säkert vara en som kamperar om slutsegern!
5.       Dan Corneliusson. En av de klassiska UEFA-cupvinnarna från Göteborg. Man vet inte så mycket om honom förutom att han var en grym målskytt.
Det var allt för idag, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar