Summa sidvisningar

2012-06-08

bröllop

Imorgon ska vi på bröllop. Ska bli sjukt kul. Det var, om jag räknat rätt, sex år sen sist som vi var på ett bröllop. Då var det en jättekul bröllop i Östersund, imorgon är det hemma i kära Uppsala då Petter och Therese gifter sig. Extra kul då Petter är den enda av mina gamla barndomskompisar jag umgås med. För att ett bröllop ska bli lyckat så finns det vissa saker som är extra viktiga tycker jag och här kommer en lista om det!

1. Maten. Så klart viktigt med god mat. Det är ändå en ganska stor del av kvällen som tillbringas med att äta. Har varit med om riktigt god mat men även motsatsen då det verkligen inte har smakat bra.
2. Gästerna. Svårt att hitta balansen mellan kompisar och släktingar men det gäller att hitta rätt mix så att alla får det trevligt.
3. Musikunderhållning. Ska man ha ett band eller bara egen musik? Har man ett bra band är det så klart ett plus men annars så kan man lika gärna fixa med förinspelad musik som gästerna gillar att dansa till.
4. Talen. det får inte vara för många, de får inte vara för långa... Svårt men viktigt.
5. Kyrkan. Egentligen inte så hög prioritet men ändå.. Kända psalmer och nå solosång och lite lagom emotionellt är positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar