Summa sidvisningar

2012-06-04

fotbolls-EM, snart är det dags

Ja nu är det för fanken inte långt kvar till EM:s inledning. Ser fram emot turneringen mycket. Det känns som om det kan bli en kul turnering för Sverige. Var rätt negativ tidigare, speciellt under kvalet men spelarna verkar vara i harmoni och det har ju sätt ganska bra ut i matcherna under våren. är är fem skäl som gör att man kan hoppas på Sverige.

1. ZLATAN. Han har gjort en grym säsong i Milan, han är hel och frisk, han får spela på en position som verkar passa bra och han verkar vara nöjd med livet. Han kan vinna skytteligan tror jag.
2. Mittfältet. Det finns gott om alternativ, alla uttagna kan spela och de flesta verkar vara i bra form. det finns även olika spelartyper beroende på motstånd.
3. Englands skadekaos. Tror att Sverige kommer att göra upp med England om andra platsen och då är det positivt att England har haft extrem otur med skador. Ja självklart så finns det bra ersättare men det kommer ändå att påverka laget att så många är borta.
4. Ukraina i premiären. ja det är så klart svårt att möta hemmanationen i första matchen men dom ska ju vara det sämsta laget och det är ju bra att börja med att möta dem. en trepoängare där och vägen till ligger öppen för ett avancemang.
5. Supportrarna. Enligt ryktena så har många av länderna haft svårt att få hemmafansen att köpa biljetter till Ukraina och Polen. Dyra hotell och lite osäkert runt omkring verkar vara en del av skälen, men från Sverige kommer det mycket folk som vanligt och det kan vara tungan på vågen i jämna matcher.

Det var allt för idag, återkommer imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar