Summa sidvisningar

2012-06-03

Mästarnas mästare,epilog

Jörgen Jönsson blev den fjärde svensken som kan titulera sig mästarnas mästare. Han var en grymt värdig vinnare och under seriens gång har jag ändrat uppfattning om honom en del. Han verkar vara en väldigt varm och trevlig person. Däremot så blir han helt galen så fort det vankas tävling. Hans finalmotståndare Magnus Wislander däremot verkar inte ha behållit lika mycket av vinnarinstikten även om han gjorde det väldigt bra som tog sig till final. Min favorit under hela tiden har varit Pillan. Shit vad hon fortfarande verkar vara vältränad trots att det var ganska många år sen hon slutade nu. Hon klantade sig tyvärr lite i första finalgrenen och sen var det kört för henne. Den bästa nyheten kom på slutet av programmet då de berättade att det kommer ytterligare en säsong. Ja det finns ju en del sporthjältar kvar att ta av så det är väl lika bra att köra på. Här kommer min önskelista (och då även dagens lista).

1. Gunde Svan. Skulle varit med men stoppades av sjukdom. Ett självklart namn om han är frisk och är sugen!
2. Mats Wilander. Det var kul att se Anders Järryd även om han försvann ganska snabbt. En till från den stora svenska tennisgenerationen (kanske den störste) skulle iaf göra att jag skulle sitta klistrad.
3. Ludmila Engqvist. Ja man vill ju veta vad som hände. Var hon dopad som ryska, varför dopade hon sig som bobåkerska osv osv.
4. Peter Forsberg. Nu har han ju slutat så nu när det bara att tjata och tjata på han så att ställer upp. Kul att höra alla historier från NHL och kul om han fortfarande har den där galna blicken. Om inte han kan eller vill så är det läge att tjata på Mats Sundin istället..
5. Annika Sörenstam. Den kanske största kvinnliga idrottaren vi haft. Det skulle vara stort att ha med henne!

Skulle gärna se nån av pingishjältarna också men dom vägrar ju att sluta sina aktiva karriärer så då går det inte!

Tack för idag, slut för idag!

1 kommentar: