Summa sidvisningar

2012-06-20

torka

Oj vad segt det har varit att hitta på nåt att skriva om. Får väl skylla på att huvudet har varit fullt med snor och att halsen har känts som en tung klump den senaste tiden. Jo men sen är det nog lite motivationsbrist också. Det blir säkert mindre listande under sommaren då man helst vill vara ute och njuta av solen..Idag blir det kort och gott en lista över några roliga och mindre roliga saker som händer i sommar och som påverkar listskrivandet..

1. Målning. Huset måste målas och helst så ska det vara gjort så fort som möjligt men allt jävla regnade sätter ju stopp för det. Vi hoppas komma igång imorgon iaf.
2. Köpenhamn. Från början så var det OS i london som gällde men det fanns det inte tid för så istället blir det en budgetvariant med en weekend i Köpenhamn. Skönt att göra nåt på egen hand iaf.
3. Leksand. Har faktiskt inte varit där sen förra sommaren. Tycker att det är så bökigt att åka med båda barnen i bilen så det blir längre och längre tid mellan besöken där uppe. När de blir äldre så blir det säkert mer igen..
4. Fixa på tomten. Det ska planteras, det ska sås gräs, det ska fixas altan till Sigrids lekstuga etc etc. Fullt upp alltså.
5. BADA. Hoppas hoppas att värmen kommer. Nu när man äntligen bor med gångavstånd till vattnet vore det väl f-n om det inte kunde bli en del bad ändå!

Återkommer när tid och lust finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar