Summa sidvisningar

2013-01-16

Dags att tänka på refrängen

Ja det är ju ett supertöntigt uttryck men just idag så känns det hur hett som helst. Det är nämligen namnet på Gyllene Tiders nya skiva som släpps i vår OCH namnet på den stora sommarturnén som de ska ut på. Känns sjukt konstigt att det gått nio år sen den magnifika GT25-turnén och att det var sjutton år sen Återtåget, då jag var i Eskilstuna och såg dem. Nu i sommar hoppas jag att det blir en konsert med Pernilla och Sigrid och en med kompisarna., kanske en liten roadtrip..
Här kommer lite förhoppningar inför sommarens spelningar
1.       Bra städer och bra arenor. Kul om de kan blanda jättestora (Ullevi, Friends arena) med lite mindre ställen (typ Gropen i Leksand ;)). Självklart så vill man ju ha städer som går enkelt att åka till.
2.       Varierad låtlista. Det behöver inte vara som Springsteen som byter ut en hel drös låtar varje kväll och kör med önskelåtar men Gessle och hans konserter brukar vara väldigt lika hela turnén men detta år hoppas jag på lite mer variation.
3.       Bra låtlista. Ja vad är det då? Jo en låtlista med både gammalt och nytt. Gärna ett medley som de hade med sist. Vissa hits måste vara med men andra kan de strunta i.
4.       Mycket publik, Sist var ju en av de coola grejerna att se hur sjukt mycket folk det var. Kom ihåg när vi var i Jönköping och stod långt fram och man vände sig om och det inte gick att se slutet på publikhavet, det var häftigt.
5.       Bra väder. Det går ju såklart inte att påverka men det är ju så mycket trevligare att gå på utekonsert när vädret är bra så jag hoppas att sommaren 2013 blir en supersommar!

Det var allt för idag! Tack och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar