Summa sidvisningar

2013-01-02

Musik att se fram emot

Nu i början på året så blir det en del listor som handlar om vad som ska komma under året och idag så handlar det om intressanta skivsläpp, eller skiva, vet inte om det kommer att komma ut några egentliga skivor eller bara om det bara är digitalt som skivsläppen sker.
Hur som helst så kommer här fem intressanta artister som kommer med nytt under 2013

1. Håkan Hellström. En klar top- 5 artist på min lista ska komma ut med nya låtar under våren. Hoppas på en skiva fylld med hits.
2. Agneta Fältskog. Är inget superABBA-fan men hennes första skiva med nyskriven musik på 25 år är ju ganska så coolt. Bland låtskrivarna finns hitmakaren Jörgen Elofsson
3. Olle Ljungström. I mars kommer hans första skiva på fyra år. Efter succén i Så mycket bättre så kan han väl inte misslyckas. Jag längtar iaf för han är en av mina absoluta favoriter.
4. Lady Gaga. Hennes andra skiva var inte alls lika bra som den första (som ju är grym). Hoppas verkligen att hon har lagt ner tid på att göra hits denna gång (istället för att tänka på märkliga utstyrslar..)
5. Stiko Per Larsson. I april (lagom till Leksands elitserieavancemang) kommer Stikos nya skiva som förhoppningsvis blir fylld av sköna låtar med dalaanknytning!

Mer listande imorgon, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar