Summa sidvisningar

2013-01-14

TV:n tillbaka

Ja!! Trots inlägget förra veckan om bra saker man kan göra utan TV så var det faktiskt ganska skönt när parabolen funkade igen. Däremot var räkningen inte lika kul, 1000 kr. för att parabolen var dåligt fastsatt, det ska definitivt överklagas men skit i det, nu ska jag ju lista och då blir det de fem sakerna som är bäst med att Tv:n funkar igen.

1. Barnpassare. Konrad är inte så intresserad med Sigrid kollar gärna, även om hon inte har några problem att stänga av när man säger till. Perfekt när man ska fixa middag eller behöver en stunds lugn och ro på morgonen.
2. Bakgrundssorl när man jobbar. Det brukar bli några timar per kväll med jobb för att hinna med och, även om det är mot alla regler, så tycker jag att det är skönt att glutta lite på TV: emellanåt.
3. Underhållning. Efter en dag på jobbet med allvar, ansvar och fullt upp så är det superskönt att kolla på nåt som man inte behöver tänka så mycket för att uppskatta, typ nån amerikansk sit-com eller nån film som man sett sjutton gånger förr.
4. Sporten. vad vore livet utan sport och det är ju faktiskt så att sporten gör sig bäst på TV. Jag älskar radiosporten och tycker det är väldigt spännande att följa världscupskidor live på datorn men det är ju inget som slår sport direkt på TV

Blev bara top-4 idag, nu måste jag se till att komma i säng. verkar bli ytterligare en vakennatt med sjuka barn. Imorgon så blir det säkerligen en text om idrottsgalan!! Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar