Summa sidvisningar

2012-02-29

Väder och vind

Idag så var det ju helt fantastiskt skönt våväder ute. Man tror ju inte att det sant när det är 10 graer varmt redan i februari. Som den sanna pesimisten som jag är så blir det ju säkert minst två återfall med kall vinter innan våren är här på riktigt så det gäller att njuta när dessa underbara dagar dyker upp. Därför kan det vara på sin plats med en "bästaväderlista". Och här kommer den!

1. En varm sommardag. Här snackar vi det perfekta, ultimata. Runt 23 grader (varmare än så behöver det absolut inte vara), några få moln på himlen och lite lätt vind.
2. En gnistrande kall vinterdag. Typ som en sån som vi hade för kanske en månad sen. Runt -5 grader, vindstilla och strålande sol som värmer. Självklart måste man vara ute på en is, i en pulkabacke eller i ett skidspår då.
3. En solig vårdag. Ja typ som idag fast i mitten på april då vindarna är lite varmare och man kan börja gå i kortärmat. Typ när man kör årets första grillning.
4. En skön varm höstdag. ja det blir mycket sol på denna lista men det är ju så skönt så det måste ju bli så. En perfekt höstdag är i början på oktober, typ. Det är fortfarande ganska varmt i luften men vindarna börjar att bli lite kalla.
5. Eftersom sommaren är bäst så får sommaren haman två gånger på denna lista. Så på denna sista plats hamnar en het sommardag. Egentligen så gillar jag bara extrem hetta när man kan ligga nära nåt vatten och softa men att klaga på värme när vi fryder i detta land i typ åtta månader känns fel så ok det är väl ganska skönt ändå!!

Sista dagen i februari föresten. Det har varit en bra månad på bloggen, har inte haft så här mycket besökare sen jag började i våras. Kul, hoppas att det fortsätter så!

1 kommentar:

  1. Sicken tur att vi bor där vi bor, med alla fyra årstider! Tack Mats för att du påminde mig om hur vackert vårt land kan vara..... ;-)

    SvaraRadera