Summa sidvisningar

2012-08-05

Coola OS-sporter

Det finns mycket olika sporter i OS. Det är ett gäng som är stora, friidrott, simning, cykel, och några till. Sen finns det de som många andra sporter som få bryr sig om men som ändå håller sig kvar. Varje gång som det är sommarspel så fastnar man för nåt som man inte trodde var möjligt att fastna för. Sen finns det andra sporter som jag aldrig som jag skulle kolla på om det inte fanns det några svenska medaljmöjligheter..
Här kommer en lista på sporter jag aldrig skulle kolla på om det inte var OS men som jag ändå följer nu.

1. Velodromcykling. Härlig sport det det gäller att cykla så fort som möjligt på en velodrom. Och fort går det.. Helt sjukt fort.. Skulle vara helt livrädd själv i dom hastigheterna..
2. Lerduveskytte. Många av skyttegrenarna är helt värdelösa och man fattar ingenting men denna gren är så enkel. Lerduvorna upp i luften och sen gäller det att träffa. det syns tydligt om det är träff också så det behöver man inte fundera på.. de som tävlar är helt sjukt säkra vilket gör att det alltid blir jämnt och spännnade
3. Ladhockey. Det närmaste innebandyn kommer att komma ett OS. De är otroligt skickliga med klubborna där man bara kan spela med "felvinklad" fattning. Målvakterna har en otroligt otacksam roll då bollen går ruggigt fort och de skjuter riktigt hårt.
4. Kanotslalom. Sporten känns så otroligt konstlad men man kan ändå inte låta bli att imponeras över skickligheten då de tar sig igenom slalombanan trots starka strömmar.
5. Vattenpolo. Att vara målis i denna sport måste vara svårare än både handboll och bandy. Tänk att försöka slänga sig utan att få fäste med fötterna.. Verkar vara en superjobbig och konditionskrävande sport.

Ny OS-lista imorgon, då kommer det att handla om svenska misslyckanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar