Summa sidvisningar

2012-08-13

Sista OS-inlägget

Sitter å slökollar lite på avslutningen från London. Ser ganska så coolt ut. har ju blivit en del inlägg om detta men nu blir det inget mer av den varan förrän i februari 2014 då vinter-OS kör igång. Tvivlar iofs på att jag kommer blogga då...Vad var då störst under spelen? Ja jag har förstås inte sett allt, långt därifrån. Skulle gärna ha sett mycket mycket mer men det är ju lite anna´t som ska hinnas med också men här kommer iaf en lista på några av de största stunderna!

1. Usain Bolt. ¨Måste bli etta. Tog de tre tunga sprintgulden. I stafetten blev det också världsrekord tillsammans med polarna i Jamaica!
2. Michael Phelps. Inte lika dominerande som för fyra år sen. Han missade tom en medalj men det blev ändå fyra guld och ett silver. Pretty impressive.
3. Mo Farrah. tog den tunga dubbeln och vann både 5000 och 10000 meter. Långspurter avgjorde båda loppen.
4. Missy Franklin. Var den ende förutom Phelps som lyckades ta fyra guld. Visserligen har man mycket fler chanser i simningen än i någon annan gren men alla distanser och lagkapper men hur som helst så var hon simavdelningens drottning. det kunde blivit ännu bättre så hon hade några hårfina medaljmissar också!
5. Chris Hoy. Ja egentligen vet jag inte så mycket om denna kille. Men har är britt och han vann två guld och han är velododromcyklist så med det passande namnet så måste han bara med på dagens lista!

Denna lista skulle ha lagts upp igår men då strulade uppkopplingen så med lite tur så blir det två listor idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar