Summa sidvisningar

2012-08-07

Sommaren 2012

Ja imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet efter sju veckors semester. Det ska såklart bli ganska så segt att gå upp och stressa iväg varhe morgon men annars så känns det helt ok att börja jobba igen. Sommaren är väl egentligen inte slut än men nu när man jobbar så är det ju fullt upp med det så då hinns det ju inte med så mycket mer.. Tänkte därfär idag sammanfatta sommaren med fem ord..

1. Målning. Fyra av de sju veckorna som vi har varit ldiga har vi jobbat med att måla huset. De sista veckorna så blev det inte så mycket gjort så det är lite smådetaljer kvar. Shit va segt det har varit. Vissa dagar har vi börjat tidigt och hållt på till sent sent på kvällen. Som tur ät har vi haft en del hjälp både med målning och med barnvakt, annars skulle vi nog fortfarande hålla på. Men snyggt blev det!
2. Regn. Med tanke på målningen så har vi varit hemma mest hela sommaren men det blev en vecka i leksandshuset. Då regnade det kostant. Även på vår weekend i Köpenhamn så regnade det väldans mycket. Här hemma så har det väl varit ganska blandat men nån supersommar kan man verkligen inte kalla denna. nej nästa sommar vill vi ha varmare och mindre regn!
3. Bad. Trots det ganska kylinga och blöta vädret så har det blivit mer bad än på många år.Det blir ju så mycket lättare när man bor precis granne med sjön. Båda barnen har verkligen uppskattat det. Till nästa sommar ska vi jobba på att få badkruke-Pernilla att vara i vattnet lite mer.
4. Barn. ja sommaren blir verkligen annorlunda med två småbarn. den egna tiden blir extremt begränsad och mat och sovtider påverkar mycket av det man gör. Men, även om man blir totalt less ibland, så är det så otroligt roligt och häftigt med de små liven att allt det jobbiga lätt glöms bort!
5. Träning. Hade som plan att springa varannan dag under sommaren, tyvärr har inte det riktigt hållts men en hel del löpning har det ändå blivit och jag hoppas verkligen att det fortsätter under hösten också. Tyvärr har det blivit alldeles för lite golfspel och det hoppas jag verkligen att det kan bli mer av nästa sommar!!

Imorgon så måste det bli en OS-lista igen. Jag måste bara skriva av mig om brottningen som är ett stort jävla skämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar