Summa sidvisningar

2012-09-06

El grande finale

Ikväll har den stora robinsonfinalen avgjorts. Tyckte att finalen blev lite av ett antiklimax. Inga riktigt tuffa tävlingar och sen fick resten av gänget avgöra alltför mycket. Ganska sjävklart att det skulle bli en tjej som skulle vinna nu när det var så många fler tjejer som fick vara med att avgöra utgången. Det har blivit som en tradition genom alla säsonger att könen hänger ihop..
Nu är frågan om vinnaren Mirre försvinna in i anonymiteten som Antoni Matacz, Ellinor Pierre och Hans Brettschneider eller kommer hon att kommas ihåg och bli känd i andra sammanhang?
Det finns faktiskt ett gäng vinnare som har lyckats att hänga kvar på ett eller ammat sätt i vårat medvetande
1. Martin Melin 1997. Den första vinnaren har nu i ganska många år ridit på vinsten och varit med i diverse TV-program och även lyckats gifta sig rikt när han och deckardrottningen Camilla Läckberg gifte sig 2010-
2. Jan-Emanuel Johansson 2002. Har under flera år varit riksdagsman för S men öevn fått mycket uppmärksamhet i mindre smickrande sammanhang då han blev misstänkt för skattebrott 2012.
3. Alexandra Zazzi 1998. En av Sveriges kanske mest kända kockar. Har varit med i flera tv-program, reklaminslag, har skrivit kokböcker och har även skrivit i flera olika tidningar.
4. Emma Andersson 2004. Emma vann den säsongen då SVT tog farväl med en tävling mellan veteraner och nykomlingar. Hon har sedan dess varit popstjärna, haft tv-program och slutligen gift sig med Henrik Zetterberg så det går säkert ingen nöd på henne...
5. Tilde Fröling 2005. ja det känns kanske lite märkligt att ha med henne på listan men hon vann den säsongen när trean körde nån slags halvkändisvariant med Norge och Danmark..

Imorgon så kommer en gästlistan från en väldigt cool treåring. Ska bli spännnade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar