Summa sidvisningar

2012-09-08

national geographic

Ända sen vi flyttade så har jag saknat discovery channel. Viasat har inte den kanalen i sitt utbud. Det var det jag kollade på i gamla huset när resten av familjen hade somnat. Nu har jag, ett år efter flytten, insett att national geographics utbud är väldigt lika och nästan lika bra. Många av programmen är likvärdiga, det enda som saknas är nån slags survivorman. Här är en lista över program på kanalen som jag verkligen gillar!
1. Wicked Tuna. Handlar om ett gäng tonfiskfiskare på den amerikanska östkusten. Det verkar inte direkt vara det enklaste och softaste jobbet i världen men shit var de tjänar pengar om de går bra. Upp till 10000 dollar kan de tjäna på en fisk..
2. USA:s hårdaste fängelser. Ja titeln säger ju allt. Om livet på de allra tuffaste fängelsena både sett från fångarna och de som jobbar där. Väldigt skrämmande och intessant.
3. Alaskas delstatspolis. Alaska tror man ju ska vara en underbar plats med fantastisk natur och det är det säkert men det verkar finnas en hel del brottslighet och problem.. Mycket intressant
4. Är det sant? Gillar inte egentligen program om övernaturliga fenomen och mysterier men dettta ör faktiskt roligt och intressant.
5. Flyghjältarna i Alaska. man skulle kunna göra en hel lista med program bara från Alaska. Detta handlar då såklart om piloter där uppe som står för farliga flygningar och extremt farliga landningar i oländlig terräng!

Det var allt för idag, återkommer imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar