Summa sidvisningar

2012-09-17

Ett år i Björklinge

Idag så firar vi ett år i Björklingehuset. Det har gått sjukt fort och det känns fortfarande som vi är ganska så nyinflyttade. När man tänker tillbaks på det gångna året så inser man ändå att det gått rätt lång tid. Vi har hunnit med otroligt mycket och det har varit ett tufft, anstängande men mycket kul år. Dagens lista handlar helt enkelt om de största förändringarna och det som varit svårast att anpassa sig till när man bor här ute
1. Pendlingen. Det tar lika lång tid att åka bil till jobbet nu som det tog att cykla förr. Egentligen ingen tidsförlust alltså men avståndet är klart längre och man märker att bensinkostanderna är betydligt högre när man bor här ute..
2. Tomtarbetet. Vi hade tomt när vi bodde i Stenhagen också men denna är större och det är mycket arvete jämt känns det som. När man är klar med en sak så dyker nästa grej upp..
3. Affärerna. Oj ibland så saknar man nån teknikaffär eller systembolaget eller nåt annat kul att bara titta in, men vi har en utmärkt hemköpbutik och en färghandel, inte illa för en liten håla..
4. Epor och moppar. Kidsen här ute älskar verkligen sina motorfordon. I somrad så lät det typ dygnet runt när ungdomarna körde runt på byn. Det har tydligen varit värre förr så jag ska väl inte klaga alltför mycket men lite tjurig kan jag allt bli ibland.

Ja det fick bli allt för idag, måste sova lite nu.. Återkommer nån gång senare i veckan med vad som har varit det bästaste bästa med året här ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar