Summa sidvisningar

2013-09-25

burrrr.

I lördags så var vi nere vid Björklingesjön och fiskade med barnen och då var det en hel del folk som badade. Idag, och även igår så var det mössväder. Det svänger snabbt..Jag måste säga när det är roligare när det svänger åt andra hållet, alltså när vintern övergår i vår eller, ännu bättre, när våren blir till sommar. Här är några andra saker som gör att det känns lite extra tungt just nu.
1. Kallt i bilen. Har inte behövt skrapa rutan nån gång än men allt är kallt i bilen och den tiden det tar innan det blir varmt och mysigt är sjukt jobbigt.
2. Långbyxor på löprundan. Efter att ha sprungit i shorts i ett antal månader så känns det jobbigt att långbyxorna måste på när man ska ta sin kvällsrunda.
3. Uteleken minskar. det är så himla härligt när barnen vill leka ute en sväng när man har hämtat på dagis. Men nu, när de har varit ute en stor del av dan, så vill de gå in direkt och då blir det genast mer bråk och tjafs.
4. Mörkret. Man borde vänja sig men det är svårt. När mörkret ligger kvar längre på morgonen och kommer alldeles för tidigt på kvällen känns det som en evighet innan de långa, varma, ljusa kvällarna är tillbaka.
5. Klädpåtagning. Morgonrutinerna får man börja tidigare nu när barnen ska få på sig betydligt mer kläder och här hemma är det iaf en som ganska gärna motsätter sig och trilskas...

Det var allt för idag. Hörs igen senare i veckan!

1 kommentar:

  1. Alla, tror jag, håller med! Men, det finns en mysfaktor och det är, när man får tända stearinljusen inne. Det kanske kan lugna ner barnen, om de börjar tjafsa.

    SvaraRadera