Summa sidvisningar

2013-09-11

Far och son

Till helgen är det ÄNTLIGEN dags för Leksands återkomst i elitserien (Ja ok SHL då..) och som en del av laddningen inför seriestarten så köpte jag expressens bilaga om alla lag i SHL och även i allsvenskan. En lite rolig sak var att många av mina barndomsfavoriter har numera barn som spelar i de högsta serierna, oj vad jag måste börja bli gammal. Här är en lista på några av dessa far och son kombinationer.

1. Michael och William Nylander. Här är den coolaste combon där farsan fortfarande spelar och också då spelar i samma lag som sin son. Sånt händer ju ibland i gärdsgårdsserierna men väldigt sällan på nästan allra högsta nivå. De ska kampera ihop i Rögle i år, ska bli spännande.
2. Peter och David Åslin. Pappan Peter dog alldeles för ung förra året men sonen har haft en bra karriär med debut i Leksand (såklart) och numera i Växjö.
3 Johan och Malte Strömvall. Pappa Johan var stor stjärna i Luleå och landslaget. Sonen Malte (coolt namn) är blivande storspelare, också han i Växjö i år.
4. Ove och Emil Molin. En brynäsikon måste ju självklart ha sin son i samma lag så unge Emil ska bli nästa generation Molinare att bli älskad i gefle.
5. Anders och Patrik Gozzi. Anders storspelare i brynäs och aik. Patrik lovande spelare i Almtuna.

Det blir nog nåt mer om hockeyn innan lördagens match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar