Summa sidvisningar

2013-09-21

sjungande idrottare

Igår skerv heag ett långt inlägg om pengar och ekonomi bl.a. efter att ha läst om USA:s enorma stdsskuld men jag kände att jag var ute på lite djupt vatten så inlägget sparades för framtida bruk. Istället blir det tyvörr ett väldigt trivialt inlägg. Såg nämligen idol för första gången en kort sväng igår och döm om förvåning när Kecin Walker dök upp. Han är en rutinerad fotbollskille med meriter bl.a. från AIK som nu tydligen vill sadla om och bli ungdomsidol. Han är verkligen inte den första som går denna väg, det finns en hel del som försökt och (miss)lyckats.

1. Carl Lewis. Den stora sprintstjärnan släppte Break it up och fick en stor hit i Europa. En helt ok låt.
2. Mats Wilander. Min stora tennisidol släppte ett helt album  slutet av sin karriär. Åkte ut på turné och sålde väl en del biljetter på sitt namn. Rätt ok låtar men nån sångare var  han ju inte.
3. Pernilla Wiberg. Mitt under karriären släpptes låten Privilige som inte var nån stor jättehit men den fick en hel uppmärksammhet..
4. Mats Rubarth. Klubbkompis med tidigare nämnda Walker. JObbade med musik under hela karriären och har sen jobbat med bandet Casablanca som faktiskt gjort en hel del bra låtar.
5. Pia Sundhage. Hon får ett specialomnämnade här eftersom hon alltid sjunger- Presskonferenser, galor, träningar.  Överallt hörs hennes stämma..

Det var allt för idag, gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar