Summa sidvisningar

2013-09-13

Imorgon smäller det äntligen!!

Nu så är det äntligen dags efter alla år på hockeyns bakgård. Imorgon så är det elitserie(SHL) start och det kommer att bli så sjukt kul. Tror att det blir en extremt tuff säsong och om Leksand håller sig kvar så har de gjort det sjukt bra. Hoppas att de kan knipa en plats bland de tio säkra och sen kan bygga upp någonting på sikt, typ som Skellefteå har gjort. Hade Forsberg, Raffl och Timander varit kvar så hade det med säkerhet gått vägen , nu blir det nog en strid in i det sista framförallt i kamp med AIK och Växjö. Det finns ju vissa motståndare som ska bli extra kul att knäppa på näsan nu i comebacken och det tänkte jag lista idag.

1. brynäs. Alltså har absolut inget emot laget men det blev alldeles för mycket när de tog guldet förrförra säsongen, speciellt när de hade typ 10 gamla leksningar. Nu är det inte lika många kvar men det ska ändå bli skönt att få tvåla dit dem och gärna då direkt i premiären imorgon.
2. färjestad. Stora starka fbk är inte lika bra längre så i år finnsluleå det verkligen en bra chans att ta revansch för alla förluster under åren och trycka till de sturska värmlänningarna. Gärna med 11-3 som det blev en gång under silveråret 1989.
3. aik. Att slå stockholmarna är alltid ett stort plus. Leksand var sugna på att spela matchen mot dem på friends men det vågade inte gnagarna ställa upp på. Förstår dem, hade inte varit kul att ha 40000 leksingar emot sig, nu blir det hovet så då blir det bara 7-8000...
4. luleå. Det lag som Leksand av tradition haft svårast mot i elitserien, speciellt när Jarmo Myllis stod i mål så torskade de mest hela tiden men nu i år så ska vi slå dem, iaf på hemmaplan.
5. skellefteå. Ett av de lagen jag har haft minst emot, lite för att de har haft det tufft tidigare, precis som Leksand, men nu är de regerande mästare så då är de med på listan över de lagen som man gärna slår rejält!

Imorgon smäller det, så sjukt skönt och roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar