Summa sidvisningar

2013-09-06

kvällen

Ok jag skriver detta när det har gått cirka 20 minuter av kvällens ödesmatch mot Irland, bara så att det inte ska bli några konstiga missförstånd.
Jag har de senaste åren varit väldigt skeptisk till det svenska landslaget, tycker att det är för mycket plottrande, både på planen och med laguppställningarna men jag måste på nåt sätt få upp tron och vad kan då vara bättre än att skriva en lista på fem anledningar varför Sverige går till VM
1. Zlatan. ja det räcker väl med att säga och skriva så.
2. De ungas entusiasm. Ekdal, Kacnalikic och ett gäng andra som fått sina genombrott under Hamrén bidrar med framåtanda och annat som gör att framtiden ser ljus ut och vad bättre än att starta denna framtid i Brasilien.
3. De gamlas rutin. Svensson, Källström, Elmander, Isaksson, Zlatan. Alla har stor stor rutin från kval och mästerskap och det kan fälla avgörandet i jämna matcher nu på slutet.
4. Kvalhistoriken. Sverige har missat ett kval på 2000-talet och brukar krångla oss vidare trots lite sämre spel, det kan bli så nu också.
5. Zlatan. Ja han är så bra och så viktig så han får avsluta denna lista också.

Under de sju minuter det tog att skriva detta så gjorde Irland och S. Larsson lyckades missa öppet mål men inlägget får vara kvar ändå. Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar