Summa sidvisningar

2013-04-11

golf

Jobbar, bloggar och kollar på US-open golfen samtidigt. det är inte ofta det är golf på de´vanliga kanalerna och då får man passa på (även om det är Jonas Karlsson som kommenterar). Är sjlv en medioker golfare med handikapp strax under 30. Jag tycker att det är skitkul men spelar för sällan, det brukar bli 2-3 rundor per år och då blir det sällan bra när man väl står där på första tee..Idag ska jag ranka några anlednigar till att golfen är en sport man borde satsa på.

1. Vädret. På vinterhalvåret spelas tvälingarna söderut där värmen finns. Under sommaren så spelas de flesta tävlingar i solsken förutom några veckor på de brittiska öarna.
2. Pengarna. De bästa tjänar sjukt bra med pengar men även de som bara är ganska bra håvar in betydligt mer pengar än vad vi lärare gör.
3. Åldern. Även som ganska gammal kan man hålla sig långt upp i prislistorna. Det känns upplyftande. Det är få sporter där man kan konkurrera även när man börjar närma sig 40...
4. Konkurenterna. Till skillnad mot många andra sporter så verkar de ha ganska trevligt ihop. Går å småsnackar under ronden och hänger i hotellbaren efteråt..
5. Lugn kondition. Man behöver inte anstränga sig så mycket men det blir ändå en lång promenad runt banan så att det kan räknas som en träningsrunda. Helt perfekt!

Det var allt för idag, hörs i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar