Summa sidvisningar

2011-08-08

Jobbe..

Imorgon är det officiell jobbstart men eftersom Sigrid ska skolas in på nytt dagis så tar jag en pappadag för Konrad och börjar på onsdag. Skönt att få en bonusdag och glida in när alla andra på jobbet slitit en lång första arbetsdag... Anyway här så kommer dagens lista . Idag handlar listan om varför det är bättre att jobba än att ha sommarlov..

1. Kontakt med vuxna. Inget ont om Pernilla men nog ska det bli kul att umgås med några andra vettiga människor (även om jag vet att man kommer att ledsna på vissa ganska snart..). PÅ skolan där jag jobbar nu finns ändå mest vettiga människor som man kan ha bra diskussioner med..
2. God vällagad lunch. Är rätt less på min egen och Pernillas matlagning. Efter en hel sommar så har idéerna tagit slut. Ska bli skönt att äta lite varierad kost som oftast smakar utmärkt!
3. Arbeta med hjärnan. Ska bli skönt att få använda huvudet igen. Det utvecklar inte intellektet att umgås så mycket med en tvååring (även om det oftast är sjukt kul!)
4. Passa tider. Ja det låter så klart lite konstigt men det ska bli skönt att få lite ramar igen. Gå upp på morgonen i normal tid, jobba sina timmar och sen komma hem. Lite kvällsaktiviteter och sen sova..Precis som det ska vara
5. Fredagar. Ja när man är ledig såpass länge som vi lärare är(typ sju veckor) så glömmer man bort helt vilken dag det är till slut så det blir inget speciellt med varken fredag eller helgen med för den delen. Ska bli skönt att ha den där speciella fredagskänslan när man verkligen ser fram emot helgen. Sen blir det ju, 99 gånger av 100, inget särskilt kul ändå men själva känslan är viktig!!

Ny lista imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar