Summa sidvisningar

2011-08-12

Största besvikelserna

Igår var det de målen som spridit mest glädje, idag är de gånger då man iställer känt en oerhörd besvikelse, ibland har det känts som om en spark i en närstånde vägg, ibland har man bara velat lagts sig ner och grinat.. Här kommer alltså de fem största besvikerlserna som jag upplevt i den svenska fotbollshistorien..

1. EM 2004. Straffarna mot Holland. Vi var ju så bra, vi var ju så nära. Det gick mycket rykten efteråt vilka som vek ner sig och missade sina straffar. Mellberg var den som till slut steg fram och blev syndabock..
2. VM 1990. Chocken mot Costa Rica. Det var ju så onödigt. Vi ledde ju med 1-0 och dominerade, minns Hyséns nick, sen kom den där j-vla Medford och förstörde hela sommaren. Iofs så hade nog Sverige åkt på torsk mot Tjeckoslovakien i Åttondelen men ändå.
3. VM 2002. Torsk i sudden mot Senegal. Också oerhört tungt, speciellt efter Svenssons stolpträff och Zlatans nästanfriläge men om vi ska vara ärliga så var ju Senegal bättre..
4. Kvalet till Mexico-86. Tänk va kul det hade varit att se Sverige i denna turnering. De hade ju egentligen ett riktigt bra lag då. Men torsken i näst sista omgången mot Tjeckerna och Portugals skrällvinst mot Tyskarna förstörde allt..
5. Kvalmissen till VM 2010. För en sån som mig som mest kollar landslagsfotboll för Sveriges skull och egentligen inte är så intresserad annars var ett VM utan Sverige ganska så öken. Synd att Lasse Lager och de andra fick avsluta med ett missat kval..

Nu blir det troligen ett ofrivilligt uppehåll på ett par dagar då vi ska ha visning av huset och är upptagna med annat. Men jag återkommer så snart det är möjligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar